All you can eat concept

In onze restaurants werken wij met een All You Can Eat concept. Tijdens de lunch kunt u gedurende 2 uur met een maximum van 8 items per persoon per ronde bij Sanaka komen genieten. Voor het diner geldt een maximum verblijfsduur van 2,5 uur waarbij u dan 5 items per persoon per ronde kunt bestellen. Naast een uitgebreidere menukaart kunt u het diner ook nog afsluiten met een dessert (deze is bij de prijs inbegrepen). De prijzen voor de lunch en het diner zijn exclusief drankjes.Sushi & Grill restaurants Sakana Den Bosch & Eindhoven22_1399559339_n

Uw bestelling geeft u per ronde door via een tablet en uw bestelde gerechten worden vervolgens vers bereid en geserveerd. U kunt per ronde kiezen uit meer dan 100 verschillende gerechtjes. De volgende ronde kan weer worden besteld, indien de vorige bestelling is geconsumeerd. Graag willen wij u erop wijzen dat verspilling niet wordt gewaardeerd. Voor elke ongeconsumeerde Sushi wordt er €1 in rekening gebracht en voor elk ongeconsumeerd warm gerecht wordt er €3 in rekening gebracht.

Op deze manier kunt u dus verschillende gerechtjes proeven tegen een vaste, lage prijs. De manier om sushi te eten is met uw handen (of met stokjes) en als dip gebruikt u sojasaus. Om de Japanse gerechten eventueel pittiger te maken kunt u wasabi erbij eten. Wasabi is Japanse mierikswortel en flink sterk van smaak.

Heeft u nog nooit met stokjes gegeten? Dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee. Eet u toch liever met bestek? Ook geen probleem, uw gastheer/gastdame zal deze voor u verzorgen.

Voor reserveringen en vragen belt u met onze vestiging in Den Bosch 073-6106888 of onze vestiging in Eindhoven 040-2938335

Reserveren kan uitsluitend telefonisch

Sushi eten

Hoe werkt dat precies?

  • U komt naar ons restaurant
  • U gaat aan tafel
  • U geeft uw bestellingen door per tablet
  • U geniet van uw bestelde gerechten zonder limiet
  • U verlaat vol en blij ons restaurant